2024. április 27. - Zita

Az internet elég a jó szexhez?

Egyesek szerint áldás, míg mások szerint átok az internet. Egy azonban biztos: nagyban hozzájárult a pornóipar kiterjedéséhez. És, hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki döntse el maga...
2009. január 18. vasárnap 07:49 - Hírextra
Változó világ

A technológia ilyen mértékű kibontakozásával társadalmi értékeink és magatartásunk is teljesen megváltozott. Vegyük például a randizást. Az amerikaiak előszeretettel látogatják az úgynevezett szingli bárokat, ahol addig isznak, amíg minden félénkségüket el nem vesztik és elég merésznek érzik magukat ahhoz, hogy felcsípjenek valakit, bárkit, akivel az éjszakát tölthetik.

Manapság az internetes felnőtt tárkereső oldalak által adott a lehetőség, hogy pár kattintás segítségével bárki összejöhessen bárkivel egy szexuális kaland erejéig. Egy fénykép, egy rövid flört valamelyik csevegő szobában, és a hotelszoba máris foglalható azután, hogy a szálloda várótermében vetettek egy gyors pillantást egymásra, hogy még idejében kiderüljön, hogy egyikőjük sem egy baltás gyilkos.

Már egyes hirdetések olvasása kapcsán is megáll az ember esze. Egy alkalommal véletlenül összefutottam San Francisco-ban egy nővel, aki „orális teljesítményét” akarta fejleszteni. Nem kapcsolatot vagy szexuális viszonyt keresett, egyszerűen csak fejleszteni akarta a képességeit, több pontot akart elérni egy 10-es skálán. A férfiaktól csak annyit kért, hogy mindig adjanak részletes visszajelzést a dolog után, és ragaszkodjanak ők is a teljes érzelemmentességhez.

Pedig Woody Allen óta tudjuk, hogy az érzelmek nélküli szex csak egy semmitmondó tapasztalat. És bár ez sem rossz, mégis az a legszuperebb, amikor érzelmek is vegyülnek a dologba.

Olcsó és könnyű

Néhány évvel ezelőtt pár haverommal, miközben sört iszogattunk arról beszélgettünk, hogy hogyan vesztettük el a szüzességünket. Miután befejeztem a történetemet arról, hogy hogyan csábított el a házvezetőnőnk, az egyik barátom következett.

„Mivel a mexikói határ csupán ötven mérföldnyire volt tőlünk, gyakran szöktünk át a határon, hogy bejussunk a legközelebbi bordélyházba”.

Olcsó volt, könnyen kivitelezhető és 17 évesen igazán remek ötletnek tűnt.

A mai fiatalok is valamilyen hasonló kísértéssel állnak szemben. Internetkapcsolattal, mobiltelefonnal és a néhány dolláros tagsági díj befizetésével órákig el lehet az ember.

Nem kell mást tenni, csak regisztrálni egy felnőtt tartalmakkal rendelkező oldalon, kitölteni az adatlapot, feltölteni pár sokat sejtető fényképet, és írni néhány sort magunkról. Néhány oldalon azt is be lehet jelölni, hogy milyen szexuális kalandokban vagy benne.

A több millárd dolláros pornóiparnak köszönhetően az emberek szexuális étvágya egyre nagyobb lett, egyre több mindent követeltek egyre nagyobb adagokban. De ha az étvágyadat gyenge minőségű étellel nyomod el, akkor csak egyre több szemétre lesz szükséged, hogy eltelj. Az embereket a pornó valójában nem hozta közelebb semmihez, sőt…

A pornográfia áradata és a megváltozott randizási szokások elfeledtetik, hogy valójában mit is jelent a szex. A szex lényege régen az volt, hogy két ember között ledöntse a falakat, segített, hogy mindketten testileg és lelkileg is közel kerüljenek egymáshoz, még ha sebezhetővé is válnak ezáltal. Mostanában viszont tényleg csak arról kell szólnia a szexnek, hogy filmre vegyük, amikor a partnerünket beborítják a testnedveink?
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását