2024. május 10. - Ármin, Pálma

Elfogták a csepeli gyújtogatókat?

A korábbi gyújtogatások miatt megerősített rendőri jelenlét ellenére sikerült valakinek hét autót felgyújtania szombatra virradó éjjel, Csepelen; a rendőrök azért két férfit elfogtak, akiket egyelőre egyetlen autó felgyújtásával gyanúsítanak.
2009. január 18. vasárnap 07:58 - Hírextra
A HavariaPress úgy tudja, hogy szombaton hajnalban, mikor egymáshoz közel eső helyszíneken, összesen hét autót gyújtottak fel ismeretlenek, a rendőröknek sikerült elfogniuk két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy korábban felgyújtottak egy autót a kerületben.

A mostani gyújtogatás tetteseit azonban még keresik, de amellett vizsgálják azt is, hogy a most elfogottaknak közük van-e a legújabb esethez. Budapest rendőrfőkapitányának bűnügyi helyettese központi hatáskörbe vonta a nyomozást, melyet a korábbi esetekkel együtt kezelnek. Mint ismert, karácsony másnapján hat autót, mára virradó éjjel pedig hetet gyújtottak fel a XXI. kerületben.

Az első tűzhöz éjjel kettőkor riasztották a tűzoltókat az Árpád útra, majd öt percre rá, a csepeli Kiss János altábornagy utcába. Az első helyen egy Renault Megane-t borítottak el a lángok, az autó teljesen kiégett. A mellette parkoló Renault Twingo, valamint egy másik autó hátulja pörkölődött meg. A másik utcában egy Volkswagen Golf és a mellette álló Opel vált a lángok martalékává, két másik pedig megégett. A tüzeket, kétséget kizáróan szándékos gyújtogatás okozta. A karácsonyi gyújtogatás után kitűzött egymillió forintos nyomravezetői díj továbbra is érvényben van.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását