2024. május 10. - Ármin, Pálma

Hamisan rágalmaz a Fidesz

Az MSZP szerint nem igaz a Fidesznek az a rágalma, hogy a kormány félrekezelte a válságot, miután a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója jónak és hatékonynak nevezte a kabinet válságkezelő intézkedéseit - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője szer
2009. január 14. szerda 11:45 - Hírextra
Dominique Strauss-Kahn ugyanazt mondja, amit az MSZP és a kormány: az azonnali adócsökkentés nem megoldás a gondokra, de az adórendszeren belül van lehetőség átrendezésre. Európa többi országa is olyan gondokkal küzd, mint Magyarország, reformokra tehát szükség van - közölte a szóvivő annak kapcsán, hogy az IMF vezérigazgatója kedden Magyarországra látogatott.

Nyakó István utalt arra, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke korábban hevesen támadta az IMF-megállapodást, zsebszerződésnek nevezte és adósrabszolgaságot emlegetett annak kapcsán, ezért most - mint megjegyezte - sokan szeretnék tudni, hogy az ellenzéki pártelnök keddi találkozójukon bocsánatot kért-e az IMF vezetőjétől rágalmaiért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását