2024. április 27. - Zita

Korosodó tini bálványok

Pár éve még nyüzsgött az ország a tinisztároktól, akik fiatalos lendülettel csapódtak bele az emberek hétköznapjaiba, de az ő életükben sem állt meg az idő, lassan felcseperednek, és maguk mögött hagyják a fiatalos külsőt és gyerekes szokásokat.
2009. január 10. szombat 12:20 - Kővári Adrienn
Lola 16 évesen került be a köztudatba, mint énekesnő, egy tehetségkutatón figyeltek fel rá. Az első igazi szereplése a Barátok köztben volt, így szinte az egész ország megismerhette a hangját, onnantól népszerűsége töretlen a fiatalok körében. Klipjeit éjjel-nappal játszotta a zenecsatorna, előszeretettel hívták meg beszélgetős műsorokba és rendezvényekre. Azóta eltelt jó pár év, és igazi nővé érett. Novemberben adta ki harmadik nagylemezét Lola 3 címmel. A tinisztár imidzsét szeretné egyre inkább maga mögött hagyni, de húsz évesen ez érthető is. Elmondása szerint ez az album sokkal nőiesebb és merészebb lett, mint az első kettő, a dalok az ő lelkét tükrözik vissza.

Csifó Dorina még a Barátok köztben tűnt fel, mint Noémi, ott kezdte pályafutását. Akkor még csak 14 éves volt, egy egész ország látta őt felnőni, de négy és fél év elteltével úgy érezte, hogy ideje lenne továbblépni, mert már kinőtte Noémi szerepét és szeretne a saját életével is foglalkozni. Azóta sok minden történt vele, alakított egy rock zenekart C.S.I.F.O. néven, színházakban is játszik, és jelenlegi párjával már össze is költözött.

Dorina filmbéli és egyben valódi partnere volt Dósa Mátyás, alias Tóni. Érte is egy ország izgulhatott, hiszen mindenki emlékszik a kis fiúra, aki egy nevelőintézetből szabadult. A sorozat előtt már voltak kisebb szerepei is, de a népszerűséget tagadhatatlanul ez hozta meg neki. Még Dorina előtt kivált a sorozatból, szeretett volna színházi szerepeire koncentrálni. Azóta több darabban is játszott, s nem is olyan régen még egy albumot is kiadott.

Szalay Csongornak inkább a hangja ismeretes számunkra, biztos, hogy mindenki emlékszik rá a Dennis a komiszból, ez volt élete első szinkronszerepe, akkor ő még nagyon kicsi volt. Azóta több száz szinkronszerepen van túl, ma is előszeretettel alkalmazzák egyedi hangja miatt. Nem csak filmekhez és sorozatokhoz adta a hangját, hanem nagyon sok rajfilmben is feltűnik, rengeteg japán anime szereplőnek is kölcsönözte már a hangját. Másik nagy öröme az életében az a The Grenma nevű zenekara, mellyel lassan meghódítják a zenei toplistákat, és a napokban jelent meg második albumuk.

Még sok nevet lehetne ideírni, olyanokat, mint Tóth Gabi, vagy akár Zimány Linda. Mindenki emlékszik Lindára, aki Britney hasonmásként robbant be a köztudatba, de akkor ő még igen csak fiatal volt, azóta modellkedik, és megnyert pár szépségversenyt. Tóth Gabit a Megasztár tette híressé, 16 évesen állt ki a színpadra követve nővérét, aki megnyerte az előző versenyt. Gabinak győzni nem sikerült, de mindenképp ő volt az egyik, aki a legtöbbet nyerte ezzel a showval, neve ma is fontos eleme a köztudatnak. Sokan szeretik, de sokan utálják is, elmondása szerint azért, mert nagyon ellentmondásos és erős személyiség. Sokszor megbotránkoztató viselkedésével borzolja a kedélyeket, viszont mikor részt vett a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban megismerhettük érzékenyebb oldalát is.

A fiatal rock zenekarokban láthatóan bővelkedünk, nem lehet erre panasz, van az országunknak még egy Anti Fitness Clubja is, akik nevükhöz híven csont soványak. Hamar beilleszkedtek ők is a hazai fiatal celebek világába, dobosuk Tóth Gabi barátja lett, énekesük Tomi pedig egyre híresebb dalszerző, emellett ők a hazai emos bálványok. Markot is vétek lenne kihagyni ebből a gárdából, tini lányok százai gondolnak rá elalvás előtt. Olyan nők társaságát élvezhette, mint Zimány Linda, ezért sok férfi irigyelte is, de a románc nem tartott sokáig.

A hazai paletta eléggé telített híres, vagy inkább hírhedt a tinisztárokkall, bár lassan a fentebb említett nevek kiöregednek ebből a skatulyából, de nem kell félni, mert minden bizonnyal jönnek majd helyettük újak is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását