2024. március 29. - Auguszta

Tippek akaratos nő ellen

Eddig csak hallottál róla, de most aztán teljes valójában megismerheted azt a nőt, aki fitymálva nézegeti apró legénylakásod, és aki azért nem elégedett a neki vett karpereccel, mert nem elég nagy a karátszáma. Hát, igen! Megfogtad az elkényeztetett angya
2008. október 27. hétfő 22:05 - Hírextra
Te tervezz!

Mi történik, ha a kis fruskára hagyod a randi megtervezését? A könnyed szórakozásból igazi rémálom válhat. Ő vonul majd elől méltóságteljesen, te pedig kiskutya módjára próbálod felvenni a tempóját. Erre vágysz? Na, akkor vedd kezedbe a tervezést! Olyan programokat válassz, ami valószínűleg tetszik egy nőnek, és még a pénztárcádban is marad némi tartalék.

Fokozatosan!

Az, hogy valaki egész életében megkapott mindent, az még nem feltétlenül hat negatívan egy kapcsolatra. Mindössze a megfelelő pillanatra kell időzíteni! Amikor egy új emberrel találkozik, mondjuk veled randizik, és megkedvel, elviseli a te felfogásodat. Ezért a legjobb, ha elejétől kezdve nem viszed túlzásba. Az első randira valami kedves aprósággal készülj, és ne foszd ki a bankot! Azt kell megtanítanod, hogy magát a gesztust értékelje! Ahogy mélyül a kapcsolat, úgy tudod majd változtatni a meglepetések számát és minőségét!

Amit a pénzt nem tud…

„A pénz önmagában semmi!” - ezt kell valahogy érzékeltetned vele! Valószínűleg mindig ezzel jutalmazták, és nem is ismeri az élet más értékeit! Mutasd meg, hogy milyen élvezetes lehet egy közös beszélgetés, egy hosszú séta, és egy mozi. Ő a vörös szőnyeges, elegáns eseményeket szereti, ezért lehet, hogy először nem reagál jól az ötletedre. Itt is csak fokozatosan haladj, és végig tartsd szem előtt a minimális kényelmi igényeket!

Mit csináljatok?

Arra ösztönözd, hogy vegye észre, mások is élnek a bolygón! Hívd fel a figyelmét a kevésbé tehetősekre maga körül! Javasold, hogy próbáljátok ki a pihenést, mondjuk a szabadban, ötcsillagos szálloda nélkül! A cél: jól érezze veled magát, bármilyenek is a körülmények!

Hogy kezeld?

Arra számíts, hogy amikor nem az ő elképzelései szerint alakulnak a dolgok, szabályos hiszti rohamot produkál majd! Ha felhozza, hogy nem kapja meg azt a színvonalat, amit elvár, állj ki magadért határozottan! Mondd el, hogy te keményen dolgozol, és erre vagy képes. Kössetek olyan kompromisszumot, amit mindketten be tudtok tartani!

Irány a társaság!

Ha vannak barátai, akkor nyilván ők is hasonlóak. Jobb, ha kerülitek őket, és ismertesd össze inkább a saját barátaiddal, vagy vonjatok be új embereket! Nem jellemző, hogy egy elkényeztetett ember jól feltalálja magát egy közösségben, hiszen önző. A te dolgod lesz, hogy átélje azokat az élményeket, amiket csak egy csoport adhat!

Tarts ki, légy türelmes, és akkor megváltozik a kedvedért!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását