2024. április 23. - Béla

Ötször változik a nők súlya egy kapcsolat alatt

A hölgyek súlya öt jelentős változási fázison megy keresztül egy hosszú távú kapcsolat alatt, állapította meg egy új brit felmérés. A súlygyarapodás és csökkenés elsősorban a boldogság függvénye, derült ki egy fogyasztószer-gyártó cég által finanszírozott
2008. október 25. szombat 19:13 - Hírextra
A korai udvarlási időszakban a hölgy fogyni kezd, körülbelül 3 kilót veszíthet súlyából, mert próbál csábítóbbnak tűnni új partnere előtt. Ahogy a nő egyre biztosabb lesz a dolgában, felszed néhány kilót (átlagban 5 kilóig), elsősorban a vacsorázással vagy otthon töltött nyugalmas esték hatására.

A házasságkötés előtt újabb jelentős fogyás várható, 4 kiló körül, mert a mennyasszony igyekszik csúcsformában lenni a nagy napra. Ezt követi a gyerekvállalás és a szülés fázisa, az elengedhetetlen pluszkilókkal.

Végül a felnövekvő gyerekek mellett a nők kerítenek időt és energiát, hogy "újra feltalálják magukat" és képesek ismét súlycsoportot váltani.

A közvélemény-kutatásban 3000 brit nő vett részt, és 70 százalékuk állította, hogy kapcsolata a legjelentősebb tényező, amely befolyásolja közérzetét. A hölgyek több mint egynegyede vallotta be: tart attól, hogy partnere elfordulna tőle, ha felszedne 6-10 kilót.

A nők csaknem háromnegyede ugyanakkor elmondta azt is, hogy nem aggódik nagyon a súlya miatt, amikor elégedett egy kapcsolatban.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását