2024. április 19. - Emma

Nem ajánlott pornó-mozdulatok

Mostanában egyre több fiatal srác tanulja a szexet, pornófilmek segítségével. Maga az ötlet nagyon jó, de van egy aprócska hiba: nem valós szituációkban csinálják, az egész mű. Van néhány mozdulat, amit nemhogy nem hasznos kipróbálni, de egyenesen tilos.
2008. október 25. szombat 13:04 - Hírextra
A nagy csapás

Gyakran látod, hogy a férfiak megfogják a péniszüket, és neki ütik a nő fenekének, vagy arcának, mellének. Ennek az a funkciója, hogy tovább maradjon merev, illetve a nők általában felizgulnak rá. DE csak a filmben! Te csak akkor vesd be, ha tudod, a partnered kedveli az enyhe szadomazót. Ha úgy érzed, lankadsz, inkább a kezeddel segíts rá, vagy kérd meg a barátnődet, hogy vegye a szájába.

"Arcpakolás"

A pornóban egy igazán kitűntetett pillanat létezik, mondhatni a film legjava: maga az orgazmus. De nem csak simán az érzés, hanem az a mozdulat, ahogy a férfi a nő szájába, hasára, mellére élvez. Te viszont csak akkor csináld, ha a partnered is benne van, különben kellemetlen véget érhet az aktus. Mert be kell látnod, a nő nem akkor elégül ki, amikor te az arcára fröcskölsz. Ezt, csak miattad viseli el! Belemehet a szemébe, beleragad a hajába…stb. Szóval előtte egyezessetek!

Mesterpóz?!

Az egyik legkedveltebb filmebeli póz úgy néz ki, hogy a nőnek csak a lábai vannak az ágyon, a nyakával és a vállaival a földön támaszkodik. A férfi pedig az ágyról hatol belé. Látványos, de nem túl kényelmes. Nehéz beletalálni ebben a helyzetben a hüvelybe, nem is lehet elég mélyre hatolni. Ezért passzol csak a látszat-szexhez!

Le a torokig!

Volt is egy híres szexfilm, ahol a főhősnő rájött, az ő csiklója a torkában van. Ezért aztán olyan mélyen szippantotta le a péniszt, ahogy csak tudta. És a filmcsillagok azóta is előszeretettel nyelik be gégéig a szerszámot. Nos, a valóságban igen ritka az ilyen adottságú nő. Szívesen beveszik ők is, kényeztetik is, de azért a torkukig nem szívesen engedik le. Tehát még véletlenül se erőltesd férfiasságodat túl mélyre, mert kellemetlen ingerlő érzést vált ki a barátnődnél.

Vágj be?

Ma az egyik legnépszerűbb jelenet az anális rész. Talán nincs is film, amelyikben legalább egy ne szerepelne. És valóban élvezetes is, ha jól elő van készítve a helyzet. A sztároknak viszont úgy tűnik, erre nincs szükségük, ők csak úgy, alapjáraton benyomják farkukat a nők végbélébe. És úgy tűnik, élvezik! Ez a valóságban nem így működik, még véletlenül se próbáld ki ebben a formában! Idő, izgatás és síkosító kell ahhoz, hogy mindketten élvezni tudjátok!

Seggből szájba

Hát, igen. Miután a nőt análisan kielégítette párja, ő rögtön beveszi szájába annak péniszét, és folytatja a kényeztetést. Nem nehéz belátni, hogy egy jelenetet bizony kivágtak a filmből. Neked viszont meg kell csinálnod, ha kicsit is adsz a higiéniára…

A Pornó arra tökéletes, hogy a fantáziádat izgassa, de egy az egyben megvalósítani a látottakat, az nem javasolt. Ésszel élvezz, ne csak nézz!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását