2024. május 19. - Ivó, Milán

Győzött a Haladás

Az újonc Haladás Sipos Norbert bombagóljával győzött a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó Soproni Liga tizenegyedik fordulójában.
2008. október 18. szombat 17:28 - Hírextra
Csertői Aurél együttese ezzel átvette a vezetést a tabellán.
Eredmény.
Budapest Honvéd-Szombathelyi Haladás 0-1 (0-0)

Bozsik-stadion, 1500 néző, V: Berger
gólszerző: Sipos (63.)
sárga lap: Genito (44.)

Honvéd:

Rabóczki - Vincze Z., Smiljanic, Benjamin, Debreceni - Stojakovic (Dobos, 60.), Maróti (Abass, 77.), Genito, Diego (Moreira, 65.) - Hercegfalvi, Abraham

Haladás:


Rózsa - Csontos, Guzmic, Balassa, Tóth P. - Vörös, Molnár B., Kovács Zs., Sipos N. (Thiago, 84.) - Oross (Schimmer, 85.), Simon A. (Andorka, 64.)

Az első félidő nem hozott komolyabb izgalmakat, inkább a hazaiak irányítottak, a nézők szórakoztatásáról egy kutya gondoskodott, amely beszaladt a pályára és a biztonsági erőknek csak hosszas kergetőzés után sikerült "kivezetniük".

A folytatásban is a Honvéd volt kezdeményezőbb, ám a Haladás szerzett vezetést Sipos ritkán láthatóan nagy góljával. A hajrában a kispestiek nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, de nem találtak a kapuba, így a szombathelyiek mindhárom pontot elvitték a Bozsik Stadionból.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását