2024. május 14. - Bonifác

Büntetést kaptak a női kézilabdások

Kétszázezer forintos büntetést kapott a Debrecen a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) fellebbviteli bizottságától, miután női csapatának a Ferencváros elleni, szeptember 7-i bajnoki mérkőzését rövid időre félbe kellett szakítani szurkolói rendbontás miatt.
2008. október 15. szerda 15:12 - Hírextra
Amint a bizottság az MKSZ honlapján jelzi: az első fokon eljáró versenybizottság határozatát megváltoztatva hozta a mostani ítéletet. Első fokon mindkét klub ötszáz-ötszáz ezer forint büntetést kapott. A hazaiak rendezői hiányosságokat követtek el, a debreceni szimpatizánsok a megengedettnél nagyobb méretű zászlót lengettek. A vendég ferencvárosi drukkerek ugyanakkor petárdát dobtak a pályára, ezen kívül rasszista feliratot tartalmazó transzparenst feszítettek ki. Az égő pirotechnikai eszköz megrongálta a pálya borítását, és a javítási költségeket fele-fele arányban a két klubnak kell állnia.

A fellebbezés után a fővárosiak büntetését elengedték.
Amint a DVSC honlapja jelzi: "a teljességgel érthetetlen határozat ellen a Fővárosi Bíróságnál lehetne fellebbezést feladni, de ennek nem látja értelmét klubunk."
A találkozót 35-29-re nyerte a DVSC.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását