2024. március 19. - József, Bánk

Szervezési hiba a kosárlabdában

Szervezési problémák következtében Budapesten rekedt a Skyliners Frankfurt férfi kosárlabdacsapata, amely az ukrán MBC Mikolajivhoz tart kontinentális kupamérkőzésre.
2008. október 14. kedd 14:15 - Hírextra
A német együttes hétfőn köd miatt késéssel indult útnak az EuroChallenge nevű sorozat selejtezőjének első találkozójára, de mivel - a megbeszéltekkel ellentétben - a Budapestről Odesszába tartó gép nem várta be a küldöttséget, a magyar fővárosban kellett éjszakázniuk kosarasoknak.

A Skyliners végül kedden 12:45 órakor folytatta útját, ám mivel Ukrajnában még háromórás buszozás vár rá, az eredetileg magyar idő szerint 16 órára kiírt összecsapás csak jelentős késéssel kezdődhet meg.

"Három napja nem edzettünk, két napja úton vagyunk, de az európai szövetség kérésére lejátsszuk a meccset" - nyilatkozta Kamil Nowak sportigazgató.

A frankfurtiak három és fél éve mutatkoztak be a nemzetközi porondon, ám eddigi 23 mérkőzésüket rendre elvesztették. Egyelőre úgy tűnik, hogy 24-edszerre sem nekik áll a zászló...
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását