2024. április 27. - Zita

Magyar rock- és blueslegendák koncertkörútja

Szombaton négy várost érintő koncertkörútra indul több hazai rock- és blues-együttes. Az Emeretta Rock Band, Török Ádám és a Mini, a Lord, az idén harmincéves születésnapját ünneplő Beatrice és a Hobo Blues Band, a Deák Bill Blues Banddel és a Mobilmánia
2008. október 10. péntek 11:54 - Hírextra
A hazai rock és blues élő legendái a szolnoki tiszaligeti főiskolai sportcsarnok után október 24-én Debrecenben a Lovardában, november 8-án Szegeden a Mars téri Pavilonban lépnek a közönség elé. A december 28-i szombathelyi koncert helyszínéről a szervezők tájékoztatása szerint még folynak a tárgyalások.

Az MTI-hez eljuttatott ismertető szerint a turné első állomásán valamennyi együttes bemutatkozik, a többi városban is több együttes lép a színpadra, de nem mindig lesz teljes a mezőny.

A szervezők minden egyes helyszínre igazi "zenei orgiát" ígérnek. A program izgalmas része lesz a Mobilmánia fellépése, hiszen ebben a nemrégiben alakult zenekarban a legendás P. Mobil együttes egykori zenészei, énekesei - Vikidál Gyula, Tunyogi Péter, Kékesi "Bajnok" László, Rudán Joe és Zeffer András - állnak a színpadra.

Mint azt Zeffer András billentyűs, énekes, a Mobilmánia kezdeményezője az MTI-nek elmondta, a szupergrup kétórás szombati koncertjének első részében fiatal, tehetséges zenészekből újjáalakított RockBandjével kezd. Ezután átszerelés nélkül csatlakoznak a koncerthez a régi Mobilosok is.

Zeffer András, aki súlyos betegségét követően a múlt év végén nagy sikerű koncerttel tért vissza, elárulta, hogy október 25-én zenészbarátai körében, szűk körű budapesti koncerttel ünnepli ötvenedik születésnapját. Elmondta, hogy tavalyi, "visszatérő" koncertjének anyaga a napokban jelent meg DVD-n, és a tervek szerint karácsonykor már a Mobilmánia új CD-jét is kézbe vehetik a rajongók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását