2024. április 26. - Ervin

Vár a Miskolctapolcai Nyár

Ismét lesz Miskolctapolcai Nyár, a 2008-as programsorozatot főleg szabadtéri előadások fémjelzik - mondta a július 3-án kezdődő rendezvényről a szervező miskolci Művészetek Háza vezetője.
2008. június 29. vasárnap 14:06 - Hírextra
Juhász Rita tájékoztatása szerint az augusztus 14-ig tartó rendezvénysorozat keretében szabadtéri színielőadások sora várja az érdeklődőket az Akropolisz színpadon. Számos programot tartanak a sétányokon, valamint a barlangfürdőben is, és külön gondoltak a gyerekekre is.

Az Akropoliszon színre állítják az Acélmagnóliák mellett, a Kellékes, a Libikóka és a Hol van az a nyár című darabokat is.

Hangos, zajos programok nem lesznek, hiszen Tapolca ma már nemcsak üdülő-, de lakóövezet is - hangsúlyozta Juhász Rita, megjegyezve, hogy a helybéliek 20 százalékos kedvezményt kapnak a jegyárakból.

Idén egyébként július 12-13-án rendezik meg a II. Szent Benedek Napi Ünnepséget, a Barabits sétányon. A kétnapos forgatag különlegessége a kulturális programokon és a mesterségek vásárán kívül, hogy itt tartják meg az I. Bio-Fesztivált, ahol nemcsak megvásárolhatják, hanem meg is kóstolhatják az igazi biotermékeket - a szürkemarhapörkölttől a mangalicasültig - a látogatók.
A színes programot bio-totó, az Esztenás Együttes és a Pereputty táncháza teszi teljessé.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását