2024. április 23. - Béla

Putyin megint mutogatta felsőtestét

Vlagyimir Putyin orosz kormányfő idén is Szentpéterváron és ezúttal is munkával ünnepli születésnapját - több rendezvényen beszédet mond -, de előtte néhány nap szabadságot vett ki, s az ekkor készült fotók némelyikén újra meztelen felsőtesttel látható.
2008. október 7. kedd 18:11 - Hírextra
A most 56 éves miniszterelnök néhánynapos szabadságáról a Komszomolszkaja Pravda című lapban olvasható, hogy a mongol határ mellett lévő Tivába vezetett, ahol a természet még nagyrészt érintetlen. A kormányfő a Tiva fővárosától, Kiziltől 40 perces helikopterútnyira felvert sátorban, a földön aludt, csónakázott a folyón, lovagolt a parton - gyönyörű mongol lószerszámmal ékes paripán -, megmászott néhány hegyet, megnézett néhány természeti látványosságot, s este, a tábortűznél halászlét evett és torokénekeseket hallgatott.

A politikus nagyrészt terepszínű ruhában, katonai bakancsban, oldalán vadászkéssel látható a képeken, akárcsak kísérője, Szergej Sojgu, a rendkívüli helyzetek tivai születésű minisztere.

Több felvételen azonban a kormányfő ismét közszemlére tette kisportolt felsőtestét és a nyakában viselt ortodox keresztet. Ilyen fotók legutóbb közel egy éve készültek Putyinról - aki akkor még államfő volt -, s hatalmas sikert arattak, bejárták a világsajtót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását