2024. március 2. - Lujza

Pucéran flangált a császári palotában

Több mint egyórás üldözés után halászott ki a japán rendőrség kedden a tokiói császári palota körüli vizesárokból egy magát spanyolnak mondó középkorú férfit, aki valóságos vízi csatát vívott a rendőrökkel, felmászott a magas falra, majd újra a hullámokba
2008. október 7. kedd 16:53 - Hírextra
A kopasz, kövér ember egy ötfős spanyol turistacsoporttal sétált a palota körül, aztán hirtelen meztelenre vetkőzött, beugrott a vízbe, s kővel dobálta és vízzel fröcskölte le az őt evezőscsónakon elcsípni próbáló két rendőrt. Az üldözést számos turista örökítette meg mobiltelefonjával. Több tévé is bemutatta, amint a férfi a vízben tempózik, a rendőrök pedig a csónakról hosszú bottal próbálják elérni.

A japán médiatörvény előírásaira való tekintettel az intim testrészeket elhomályosították azokon a felvételeken, amelyek azt örökítették meg, hogyan kecmereg ki a férfi a vizesárokból.

Egy szóvivő szerint a spanyol férfit végül kihallgatta a rendőrség, de nem tudni, hogy letartóztatták-e.
A szóvivő szerint az eset példátlan, "ha valaki tudja, mi van a vizesárkon belül, nem veti belé magát meztelenül". Ezzel Akihito japán császárra utalt, aki a palotában él. A vizesárkot magas kőfal és fák választják el a palotától.

Egy tisztségviselő szerint az incidens idején a császár ugyan a palotában volt, de nem valószínű, hogy látta volna a ruhátlan lubickolót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását