2024. április 28. - Valéria

A Fidesz nem vesz részt a rendkívűli ülésen

A Fidesz-frakció nem vesz részt a Csongrád Megyei Közgyűlés rendkívüli ülésén, melyet a megyei önkormányzat épületében szeptember 24-én történtekkel kapcsolatban péntekre hívtak össze - közölte Martonosi György frakcióvezető csütörtökön az MTI-vel.
2008. október 2. csütörtök 18:21 - Hírextra
"A frakció a sajtó által nyilvánosságra hozott főjegyző-elnök vitát nem a közgyűlés, hanem a két érintett fél igazságszolgáltatás előtt tisztázható személyes ügyének tekinti, ezért az ebben a témában összehívott közgyűlésen nem kíván részt venni" - ismertette a testület csaknem két és fél órás ülésén egyhangúan meghozott döntését a politikus.

Múlt hét szerdán a megyeházán egy szakmai kérdésről éles, tettlegességig fajuló vita alakult ki Magyar Anna közgyűlési elnök és Csonkáné Balda Ilona főjegyző között.

Magyar Anna korábban az MTI-nek elmondta, hangos szóváltássá fajult kettejük vitája, azokból a sajtóhírekből azonban semmi sem igaz, hogy megütötte volna a főjegyzőt.

Csonkáné Balda Ilona - a Délmagyarországnak adott, múlt szombaton megjelent interjújában - bár részletesen nem taglalta a történteket, annyit elmondott, fizikai erőszak történt közöttük, s nem az ő részéről.

Múlt hét pénteken az ellenzéki MSZP-SZDSZ frakció indítványozta a rendkívüli közgyűlés összehívását és a vizsgálóbizottság felállítását az eset körülményeinek tisztázására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását