2024. május 19. - Ivó, Milán

Arnóth emelt fővel távozott

Kósa Lajos szerint Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő "emelt fővel távozott", miután az egész parlamenttől elnézést kért és azonnal lemondott mandátumáról. A Fidesz alelnöke és hajdú-bihari elnöke, Debrecen polgármestere erről kedden nyilatkoz
2008. szeptember 30. kedd 19:12 - Hírextra
A hétfői parlamenti ülésnap elején Iváncsik Imre, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő államtitkár az adatgyűjtési üggyel kapcsolatban válaszolt Gulyás József (SZDSZ) napirend előtti felszólalására, az államtitkár válasza után pedig Arnóth Sándor azt kiabálta be: "Lógni fogsz!". Arnóth Sándor még hétfőn lemondott mandátumáról.

Kósa Lajos szerint "becsülendő, hogy Arnóth Sándor a történtek után az egész parlamenttől elnézést kért és azonnal lemondott".

Hozzátette: több tucat politikus mondott már vállalhatatlan mondatokat, mint például azt, hogy "hazudtunk éjjel-nappal", de senkiben nem volt ennyi tartás, ezért Arnóth Sándor emelt fővel távozott.

Rácz Róbert, a hajdú-bihari közgyűlés fideszes elnöke szerint azzal, hogy Arnóth Sándor a nyilvánvalóan indulatból és meggondolatlanságból elhangzó mondat után megkövette az Országgyűlést, majd lemondott mandátumáról, "olyat cselekedett, ami eddig még nem fordult elő a képviselők körében, pedig számos alkalommal szükség lett volna a bocsánatkérésre és a felelősségvállalásra".

Rácz Róbert keddi közleményében kifejtette: Arnóth Sándor nagyot hibázott, majd ezt követően ő mérte ki saját magára a büntetést.

"Reméljük, az MSZP politikusai elszégyellik magukat, és saját házuk táján is hasonló erkölcsi szigorral járnak el! Sajnos sok párttársukra ráférne a figyelmeztetés és a lemondásra való felszólítás" - reagált Rácz Róbert arra, hogy több MSZP-szervezet és vezető a polgármesteri posztról való lemondásra és a közéletből való visszavonulásra szólította fel Arnóth Sándort, Püspökladány polgármesterét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 6. 20:36
Vigyázz, nehogy agyvérzést kapj, vagy megpukkadj, te szerencsétlen, a betűkbe kapaszkodó fuldokló. :)
aser
2008. október 6. 12:00
Mit várunk el,egy szélsőjobb eszmén nevelkedett Fideszestől? A többi is ilyen,csak jobban türtőztetik magukat. De ha hatalomra kerülnek....?Emlékszem 1998-2002-re!
saxo
2008. október 5. 19:31
Fogadjisten, kedves ügyvéd úr!
Valami érvet, ha lehetne, kedves tanult barátom...!

Osz't majd megdumáljuk.
...
2008. október 5. 17:54
Nekem az tetszett legjobban - még anno '90 táján történt kb. - amikor az első "másmilyen" parlamentben fölállt Dénes János (talán MDF-es volt) és megindítványozta, hogy "Akasszuk föl Marosán Gyögyöt!"
- Akkor még élt az a féregféle úgy emlékszem, mer' hogy nem az ifjabbikról beszélt az biztos. A "buci Gyuriról", gondolom.
- Na de egy két ballib bojtárnak sem ártana itt-ott a karikás ostor... Igaz 'hogyvéd'? :P
ügyvéd
2008. október 5. 13:51
Jó napot kívánok!

Arnóth Sándor minapi, minden jóérzésű embert megbotránkoztató megjegyzése elgondolkodtatott. Ugyanis deja vu érzésem volt. MIvel jobboldalról ez a durva és borzalmas megnyilatkozás nem az első olyan volt, amikor - úgymond - fizikai megsemmisítést helyezett kilátásba. Sem a második.


Amelyekre én emlékszem - és amelyek Arnórh Sándor ezen veretes tirádájára kísértetiesen alliterálnak - azok a következők, pusztán csak elrettentésül:


1. Schmidt Mária: ......"Egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyverét, és lelövi, mint egy kutyát.”........
2. Cs, Kovács Gabriella, Leányfalu Nagyközség fideszes önkormányzati képviselője (Csonttollú” nicknéven blogolt): ......."Én kész vagyok elpusztítani őket. Isten kegyelmezzen nekik!".........
3. Simicska Lajos: ......"Üzenem az uraknak, hogy ha a legkisebb bántódás éri õket elvágom a torkukat!".......
4. Kövér László: ........"Megkezdődött a vadászati idény, s mi egyenként lövünk ki benneteket.”.........


Úgy látszik, jobboldalon valahogy az ilyen "cizellált" fogalmazványok és kifejezések olyan természetesen esnek ki a megfogalmazójuk száján, mintha csak lélegzetet akarna venni.


És ez az ideológia akar hatalomra kerülni? Az isten mentse meg tőlük az országot!
saxo
2008. szeptember 30. 19:33
Szabó Zoltán elvtárs, MSZP-s "honatya" aki viszont elküldte Szili Katalin elvtársnőt a kurva anyjába a parlament plenáris ülésén, azóta is emelt fővel MARADT....!

Hiába. Az erkölcsök. A maszoposok bedurrannak, ha valaki a cselekményeik következményeire hívja fel a figyelmüket, -mármint, hogy lógni fognak-, de fel sem veszik, ha valaki az édesanyjukat mocskolja.

Ez már a szép, új, kommunista világ! Halleluja....!

Na, szép.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását