2024. március 29. - Auguszta

Mi kell a nőnek?

Mi kell a nőnek? Igazán nem sok: rajongás, örök hűség, odafigyelés, gyermekek, a csillagok az égről. Amennyi hölgy, annyi kívánság, egy angol újságíró mégis volt olyan bátor, és összeszedett tíz jó tanácsot, amellyel egyetlen férfi sem bukhat meg.
2008. szeptember 28. vasárnap 07:36 - Hírextra
Kérdezz!

Nehéz túlbecsülni néhány megfelelő pillanatban feltett, az őszinte érdeklődést mutató kérdés hatását. Majdnem mindegy, mit kérdez az ember, bár a "Hogy telt a napod?" mindenképpen jobban hangzik, mint a "Bocsáss meg, hogy is hívnak?".

Ne kérdezz!

Ha az ember már eleget és okosan kérdezett, elérkezik az idő, amikor érdemes befejezni a kérdezősködést - például az ágyban. Ha valaki mégsem állja meg, akkor inkább "Ez hogy tetszik?" típusó kérdéseket tegyünk fel, semmiképpen sem olyat, mint a "Nem bánod, ha leveszem a melltartód?", ami egyáltalán nem szexis.

Légy tömör!

A fecsegő, túlírt SMS-ek nőisek - légy férfi, közöld néhány szóban, amit akarsz, vagy egyáltalán ne írj semmit. A szmájlit és rokonait felejtsd el - nem kevés szépen induló kapcsolatot tettek már tönkre.

Ne légy fösvény!

Az ideális férfi kifizeti a taxit és állja a cechet a kávézóban - a fösvénység rossz üzenet, és gyorsan lelombozza a nőket. Nem kell ugyanakkor átesni a ló túlsó oldalára, a túlzottan gáláns viselkedés tapintatlanság, különösen a kapcsolat elején. Nem kell rögtön az első randevún drága étterembe vinni szívünk választottját.

Édes a teher

Érdemes megválogatni, mikor lovagias az ember. A kísérési oldal kényes megválasztása vagy a hölgy előreengedése sokszor ódivatúnak hat, ellenben a cipelnivaló átvétele mindig beválik, még akkor is, ha valójában nem is olyan súlyos a teher.

Ne rejtsd el a tetszésed!

Nincs olyan nő a világon, aki ne várná el, hogy a férfi valamilyen módon kifejezze tetszését az új ruhájával kapcsolatban. Ezzel természetesen az a baj, hogy könnyen meglátszik az emberen, ha a lelkesedés nem őszinte. Mégis, ha észrevesszük a változást, semmiképpen se rejtsük véka alá lelkesedésünket!

Ne tedd!

Néhány viselkedés, amit mindenképp érdemes elkerülni: böfögés, nyálas csók a másik fülébe, szexisnek szánt csiklandozás. Ja, és semmiképp se viccelődj az úszógumiján, és ne a melltartója gumijával tanulj gitározni.

Tedd!

Ne szégyelld a meztelenséget, ne okozzon gondot például, hogy ruha nélkül sétálsz el a fürdőszobáig! A szexuális együttlét legyen magától értetődő, és szentelj nagyobb figyelmet a női test általában elhanyagolt területeire is!

Az exek

Ezen a területen óvatosságra van szükség. Ha túl részletesen beszél az ember egykori kedveseiről, akkor úgy tűnhet, hogy még mindig nem szakadt el tőlük. A téma teljes hanyagolása ugyanezt az érzetet kelti. Akkor jársz a legjobban, ha elmesélsz róluk néhány anekdotát, amelyek enyhén rossz fényt vetned az exeidre - a gyalázásuk nem úriemberhez méltó.

Kritika

Egy férfi kifogásolhatja a nő barátaid, a munkáját, a lakását, még az étkezési szokásait is, de a testét soha! A nő teste mindig tökéletes, szentély, az imádat tárgya. Ilyen egyszerű.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását