2024. április 28. - Valéria

Ajándék hangoskönyveket kaptak

Tévés és rádiós műsorvezetők lepték meg csütörtökön a közreműködésükkel készített hangoskönyvekkel a budapesti vakok intézetének lakóit.
2007. december 20. csütörtök 15:09 - Hírextra

A szórakoztató műsorokat vezető Szekeres Nóra, aki kisgyermekes anyaként nagyon örült a felkérésnek, óvodásoknak szánt meséket olvasott CD-re. Jáksó László és Koós Réka Mark Twain Ádám és Éva naplója című humoros művéhez adta a hangját. Péter Petra rádiós műsorvezető pedig, akire karakteres hangja miatt figyelt fel a hangoskönyvkiadó, Kipling A magányosan sétáló macska című novelláját mondta lemezre.

A nyolc éve alakult Rebeka és Panni Hangoskönyvkiadó jóvoltából ezek a felvételek karácsony alkalmából most eljutnak a rászoruló gyerekekhez is.

A gyermek, ifjúsági és ismeretterjesztő hangoskönyvek kiadására specializálódott vállalat idén óvodai programot is indított, amelynek keretében havonta 2000 forint értékben adományoznak meselemezeket, könyveket és tárgyi eszközöket óvodáknak. Az eltelt idő alatt 1100 óvoda került kapcsolatba mesemissziójukkal, amellyel az a céljuk, hogy a kicsik minél jobban megismerjék a magyar népmeséket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását