2024. április 29. - Péter

Folytassa, Dávid Ibolya!

Ismét Dávid Ibolyát választották az MDF elnökévé a párt országos tisztújító gyűlésén. A kihívó nélkül induló eddigi pártelnök újraválasztását a 303 érvényesen voksoló küldött közül 207-en támogatták. Dávid Ibolya hatodik elnöki ciklusát kezdheti meg; a pá
2008. szeptember 28. vasárnap 07:30 - Hírextra
A pártelnök azt mondta: a stabil támogatottságot nemcsak személyének szóló bizalomnak tartja, hanem a párt konzervatív fordulatot hirdető programja melletti kiállásnak is.

Dávid Ibolya hangsúlyozta: az új időszakban tiszta lapot szeretne nyitni annak érdekében, hogy a Magyar Demokrata Fórum jól szerepeljen az európai parlamenti, az országgyűlési és az önkormányzati választásokon. Hozzátette: az MDF számításai szerint a párt két-három európai parlamenti képviselőt tud bejuttatni az Európai Parlamentbe, illetve tíz százalékos támogatottságot tud elérni a következő választásokon.

A 22. tisztújító országos gyűlésen megválasztották az elnökség tagjait is.

A rendezvényen részt vett Almássy Kornél volt alelnök, aki szeptember 13-án lépett vissza a jelöltségtől, pénteken pedig az MDF képviselőcsoportja kizárta soraiból, így a pártból is. Almássy Kornél vitatja kizárásának jogosságát.

A párt szombati választmányának ülésére először be sem akarták engedni a hungexpós csarnokba a frakcióból és a pártból pénteken kizárt Almássy Kornélt, akit taps fogadott a teremben.

Sem az ő, sem a budapesti választmány vele együtt érkező tagjainak mandátumát nem igazolták.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását