2024. április 28. - Valéria

A kormány és Fodor sorsa is tét

Elsősorban Fodor Gábor SZDSZ-elnök hitelességét ásná alá, ha a kis párt akár távolmaradással, akár átszavazással elősegíti a gyurcsányi elképzelések parlamenti elfogadását - erről az SZDSZ egyik prominense beszélt a Magyar Nemzetnek.
2008. szeptember 3. szerda 06:40 - Hírextra
A meg nem nevezett forrás a lap szerdai számában közölt cikk szerint azt mondta: nem mondja azt, hogy a párton, sőt a frakción belül ne volnának olyanok, akik elzárkóznának egy ilyen húzástól. Fodornak mélyütés volna, ha akár csak egyetlen SZDSZ-es, még ha passzívan is, de segítene a kormánynak.

Ezzel szertefoszlana mindaz, amit Fodor Gábor megpróbált felépíteni a nyáron, és felülkerekedhetnének azok, akik eddig éppen a hitelességi "meccset" bukták el vele szemben.
A lap informátora hozzátette: most nem is csak a kormány sorsa a tét, hanem Fodoré is. Egy csatát már megnyertünk házon belül, a miniszterelnök cselekvési tervének elutasítását illetően végül egyhangú döntéssel tudtunk kiállni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását