2020. február 26. - Edina

Tolvajstaféta

Váltófutással lopott el rágógumi-automatákat Pécsett egy tolvajbanda, melynek tagjait a napokban elfogta a rendőrség - tájékoztatta a baranyai rendőrség sajtóreferense az MTI-t csütörtökön.
2008. augusztus 28. csütörtök 15:43 - Hírextra
Az öt, 14 és 37 év közötti "stafétás" legalább négy automatát zsákmányolt Pécs kertvárosi részén úgy, hogy egy megfelelő pillanatban felkapták a boltok közelében, szabad téren álló szerkezetet, egymást váltva elfutottak vele, végül egy nyugodt helyen feltörték, a benne talált pénzt és rágókat pedig kivették belőlük - mondta el Zsobrák Péter.

Hozzátette, az így szerzett összesen néhány ezer forinton és a mintegy ezer rágón megosztoztak. Utóbbit szerették volna értékesíteni, de erre már nem volt idejük, elfogták őket.
A rendőrök az elmúlt napokban szisztematikusan utcán rágózó fiatalokat igazoltattak a városrészben, amíg megtalálták azokat, akiknek nemcsak a szájuk, hanem szatyruk is tömve volt rágóval.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását