2024. április 29. - Péter

Elfogták a rablókat

Elfogták azokat, akik Beszterec községben október 12-ére virradóra csuklyában betörtek egy egyedül élő 88 éves asszony házába - tájékoztatta az MTI-t Fülöp Gergely rendőr százados csütörtökön.
2008. október 23. csütörtök 15:45 - Hírextra
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a kemecsei és nyíregyháza-érkerti rendőrőrs együttműködésének eredményeképpen egy 21 éves besztereci és egy 44 éves kéki férfit őrizetbe vettek, és javasolták előzetes letartóztatásukat, a harmadik gyanúsított, egy 36 éves besztereci férfi ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki.

A betörés estéjén a három férfi közül kettő ellopta egy nyíregyházi ismerősük autójának indítókulcsát, és a kocsival elindultak Kékre. Ott felvették bűntársukat, majd Beszterecre mentek. Azt feltételezték, hogy az idős asszony nagyobb összegű pénzt tart magánál. Csuklyát a fejükre húzva mentek be a házába, ahol - könnyebb sérüléseket okozva - bántalmazták az asszonyt, aztán megkötözték, és elvették több mint háromszázezer forintját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását