2024. április 20. - Tivadar

Terence Hill visszatér

Terence Hill lesz a főszereplője a Doc West című westernnek, ezúttal harminc évvel ezelőtti partnere, Bud Spencer nélkül. Az új filmet az igazi Vadnyugaton forgatják, nem a Cinecittá díszletei között és az Abruzzókban, mint annak idején Az ördög jobb és b
2008. augusztus 16. szombat 12:23 - Hírextra
Az új filmet az igazi Vadnyugaton forgatják, nem a Cinecittá díszletei között és az Abruzzókban, mint annak idején Az ördög jobb és balkezét - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.

A Doc West a 19. század közepén játszódik. Főszereplője, Minnesota West orvos volt, de egy drámai esemény miatt foglalkozást kellett változtatnia. Magányos lovas, aki jól bánik a pisztollyal és a kártyával. Vándorlásai során sokféle emberrel, gyerekkel találkozik, sőt, balsorsa összehozza egy játékbarlang jeges tekintetű tulajdonosnőjével (Ornella Muti) és annak cinkosával is.

Terence Hill ugyan már 69 éves, de a szerep követelményeit teljesíteni tudja, mert mint elmondta, nincsenek izületi problémái. A kétrészesre szánt tv-film, amelyet a Canale 5 mutat be a következő évben, nem kizárólag férfinézőknek szól, inkább családi mozi lesz, tele romantikus és komikus jelenetekkel, és mint a 30 évvel ezelőtti filmekben, ebben sem lesznek öncélú erőszakos jelenetek.

A régi, mára kissé elfelejtett műfajt Giulio Base rendező úgy akarja feltámasztani, hogy hozzáigazítja a mai néző ízléséhez. A múltat idézi, hogy a producerek a De Angelis-fivérek, Guido és Maurizio, akik annak idején valamennyi Hill-Spencer film zenéjét, köztük a Különben dühbe jövünk nagy slágerét írták.

A forgatás októberben kezdődik Santa Fében, ahol rekonstruáltak egy falut. A szöveget a színészek angolul mondják, mert a nemzetközi piacot célozzák meg a filmmel, amely iránt már több európai ország érdeklődött.

Terence Hill és Bud Spencer nem mondtak le arról, hogy újra együtt szerepeljenek, csak eddig még nem találtak maguknak és koruknak megfelelő forgatókönyvet - állítja a villogó kék szemű színész.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását