2022. augusztus 12. - Klára

Grúz határsértőket fogtak

Öt grúz határsértőt fogtak el Ásotthalom közelében a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei hétfőn hajnalban, a három felnőtt és a két gyerek menekültkérelmet nyújtott be - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2008. augusztus 11. hétfő 16:09 - Hírextra
A járőrök négy-öt ember lábnyomaira lettek figyelmesek a magyar-szerb határ közelében, a nyomok az ország belseje felé vezettek. A nyomokat követve találtak rá Ásotthalom külterületén két grúz állampolgárságú férfira, egy nőre és két gyermekre, akik egy buszmegállóban feküdtek - mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A grúz állampolgárok elismerték, hogy illegálisan lépték át a magyar államhatárt, és elmondták, a jobb megélhetés reményében érkeztek Magyarországra. A két grúz család tagjai menekültkérelmet nyújtottak be, így az idegenrendészeti eljárást követően a békéscsabai menekülttáborba szállították őket - közölte az alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását