2024. május 29. - Magdolna

Gázolaj ingyen: persze elfogták

Őrizetbe vették azt a 35 éves férfit, aki 17 ezer liter gázolajat lopott el társával együtt a Mol csővezetékéből Nyíregyháza külterületén - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.
2010. április 16. péntek 11:49 - HírExtra
A rendőrség kezdeményezi a jelentős értékre elkövetett lopás gyanúsítottjának előzetes letartóztatását és elfogatóparancsot bocsátott ki társa, egy ukrán állampolgárságú férfi ellen - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fülöp Gergely százados hozzátette: a rendelkezésre álló adatok alapján a tettesek a vezeték megfúrásával tulajdonították el a gázolajat, amelynek értéke eléri az 5,4 millió forintot.

A vám- és pénzügyőrség korábbi tájékoztatása szerint a szervezet munkatársai a rendőrséggel, valamint a Mol biztonsági szolgálatával közösen még csütörtökön leplezték le az elkövetőt, aki már valószínűleg nem először szivattyúzott át gázolajat a cég nagy nyomású csővezetékéből egy föld alatti tartályba.

A férfi egy tömlőn keresztül vezette az üzemanyagot a megfúrt vezetékből a tankba, és azt nagy teljesítményű szivattyúval egy, már szállításra kész, gépkocsin lévő másik tartályba juttatta tovább - áll a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását