2024. május 4. - Mónika, Flórián

A Sziget sztárjainak különleges kérései

Azt a Sziget szervezői már megszokták, hogy különleges ételeket és italokat kérnek a rendezvényen fellépő sztárok, azon sem lepődnek meg, ha valaki Buddha-szobrot rendel, azt azonban még Gerendai Károly is furcsállja, hogy az egyik háromtagú zenekar idén
2008. augusztus 9. szombat 08:00 - Hírextra
A sztárok kívánságainak nagy része teljesen normális kérés, de vannak olyanok, amiken még mi is meglepődünk - mondta az InfoRádiónak az augusztus 13-án kezdődő Sziget Fesztivál főszervezője.

Gerendai Károly szerint az idei egyik legfurcsább eset az, hogy az egyik háromtagú zenekar összesen 7 busszal érkezik - ebből 4 járműben csak a tagok fognak utazni.

Sokszor előfordul, hogy a fellépők olyan termékeket kérnek, amelyek Magyarországon nincsenek forgalomban. A szervező elmondta: ilyenkor egyezkedni próbálnak, hogy jó-e helyette valami más.

Azonban többször előfordult: valaki annyira ragaszkodott a kívánságához, hogy azt végül a szervezőknek külföldről kellett beszerezniük. Vannak olyan fellépők, akik nemcsak a törölköző anyagát, de annak színét is előírják.

Gerendai Károly elmondta azt is: nagyban folynak a jövő héten kezdődő fesztivál előkészületei, és ha az időjárás nem avatkozik közbe, akkor minden rendben és időben el fog készülni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását