2024. április 18. - Andrea, Ilma

Vizet oszt a katasztrófavédelem

Mindkét irányban jelentős várakozás alakult ki a röszkei határátkelőhelyen a gépkocsiforgalomban, a kilépő oldalon kettő, a belépőn három órát kell várakozni - tájékoztatta vasárnap a rendőrség az MTI-t.
2008. augusztus 3. vasárnap 16:38 - Hírextra

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az átkelő teljes kapacitáson működik mindkét irányban. Az öt-öt ki-, illetve belépő sáv mellett az irányonkénti két- két buszsávot is megnyitották az utazóknak a határrendészek.
Hozzátette: a várakozások szerint a torlódás vasárnap délután, este szűnhet meg teljesen.
A hatóságok az utazóknak javasolják, hogy vegyék igénybe a tompai vagy a tiszaszigeti határátkelőhelyet, az utóbbi csak a magyar és szerb állampolgárok számára tart nyitva 8 és 18 óra között.

Szombaton több mint 31 ezer járművel közel százezer ember lépett be, illetve ki Magyarországról - tudatta Szenti Szabolcs.
Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője közölte, az igazgatóság tizenkét munkatársa kora délutántól vizet oszt a sorban várakozóknak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását