2024. április 18. - Andrea, Ilma

Fidesz: A sajtótájékoztatók nem segítenek

A Fidesz szerint az MSZP-nek nem sajtótájékoztatók tartásával kellene a hitelproblémákkal küzdőknek segítenie.
2009. július 21. kedd 17:51 - HírExtra
Azzal, hogy az MSZP kedden újabb sajtótájékoztatót tartott, ismét nem nyújtott segítséget a hitelproblémákkal küzdőknek, a helyzetüket ugyanis ez nem oldja meg - írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében Cser-Palkovics András.

Hozzátette: az emberek hónapok óta konkrét, érdemi lépésekre várnak. "Nem azt várják, hogy moratórium legyen, hanem hogy csökkenjenek végre a törlesztőrészleteik, és végre egyértelmű szabályok vonatkozzanak a banki szolgáltatásokra" - mutatott rá. Cser-Palkovics András véleménye szerint az MSZP-nek nem az a feladata, hogy sajtótájékoztatókat tartson, hanem hogy a konkrét kormányzati intézkedéseket meghozza, azaz a törvényeket betartassa, valamint ahol arra szükség van, ott a jogszabályokat szigorítsa.

Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja azt kéri, hogy egy "szégyenfalon" tegye nyilvánossá a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) azon bankok és biztosítók listáját, amelyekkel kapcsolatban a legtöbb panasz érkezik hozzájuk.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását