2024. május 5. - Györgyi

Főgáz-segítség józsefvárosi házak vezetékrekonstrukciójához

A VIII. kerületi társasházak alap- és felszálló gázvezetékének rekonstrukcióját elősegítő szerződést írt alá csütörtökön Bakonyi Tibor, a Főgáz Zrt. vezérigazgatója és Csécsei Béla, a városrész polgármestere.
2008. július 24. csütörtök 19:26 - Hírextra

Az aláírást követő tájékoztatón egyetértettek abban, hogy a társasházak alap- és felszálló vezetékei igen rossz állapotban vannak. A lakók élet- és vagyonbiztonságának védelme érdekében esetenként a Főgáz arra kényszerül, hogy kikapcsolja a gázszolgáltatásból az adott házat.


A vezérigazgató tájékoztatása szerint a Főgáz vezetékfelújítási programjának keretében már hat kerületben segítik elő sok tízmillió forintos támogatással azt, hogy korszerűsítsék a társasházak alap- és felszálló gázvezetékét. A Józsefvárosban az idén 19 társasház vezetékét újíthatják fel.


A polgármester és a vezérigazgató által aláírt szerződéssel további támogatás lehetőségét biztosítják a fűtési szezonban a gázszolgáltatásból műszaki okok miatt kizárt társasházaknak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását