2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Váltsd valóra az álmod!

Sok álmunkat kinőhetjük az évek során, de vannak örök favoritok. Ilyen például, hogy kedvenc sztárunk mellett állhassunk a színpadon. Most 6 rajongó számára ez valósággá válhat a Pont FM rádió jóvoltából. Ők ugyanis az Iron Maidennek vokálozhatnak auguszt
2008. július 21. hétfő 11:40 - paulson
Most nem arról van szó, mint ami a tavalyi szigetes Iggy Pop koncerten történt, amikor pár bátor rajongó „spontán” felszabadult a színpadra. Hivatalosan felkerülhetsz kedvenceid mellé! Hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a metal legendás alakjaival egy színpadon állhassunk, és együtt énekelhessük (üvölthessük, tetszés szerint) velük a dalukat, azaz pár perc erejéig az Iron Maiden koncertjének szereplője lehess?



Nem kell mást tenned, mint a Pont FM rádió 88.1 rendezte kreatív verseny legjobb hat helyezettje közé kerülni, és máris irány a világot jelentő deszkák! A nevezéshez nem kell túl sok: küldj egy fotót a jatek@pontfm.hu címre magadról, melyen Iron Maiden relikviákkal szerepelsz (különös tekintettel a zenekar friss,  „Somewhere back in time” című válogatásalbumára), és lásd el a lehető legfrappánsabb címmel. Ne felejtsd el megadni neved és telefonszámodat is, hogy amennyiben te leszel a hat „kiválasztott” egyike, erről tudjunk értesíteni. A szavazatokat szintén a fenti e-mail címre várjuk, ezért is fontos, hogy a képcímed jó legyen, hiszen ez lesz a „jeligéd”, amelynek segítségével nyerhetsz.



Eredményhirdetés augusztus 8-án, a Pont FM 88.1 Rocközön című műsorában lesz, ahol élő adásban közöljük a szerencsés győztesekkel, hogy ők lesznek azok, akik augusztus12-én egy színpadon állhatnak az Iron Maidennel és vokálozhatnak a zenekarnak.

Ami még fontos, hogy legyen jegyed az augusztus 12-ei koncertre, bár „vasszűz” rajongókról talán sértés lenne feltételezni, hogy ilyennel még ne rendelkeznének.

Tehát keressük Magyarország legfanatikusabb és legkreatívabb Iron Maiden rajongóit, akik a Sziget nulladik napján elnyerik „méltó jutalmukat”, és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnak kedvenc zenekaruk oldalán.

További részleteket az óriási lehetőségről a pontfm.hu oldalon találhattok, keressétek az Iron Maiden játék menüpontot!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását