2024. április 19. - Emma

Totti nem zárja ki, hogy hamarosan újra pályára lép az olasz válogatottban

Az AS Roma sztárja legutóbb a 2006-os világbajnoki döntőben öltötte magára a címeres mezt, amikor az azzurrik tizenegyesekkel legyőzték a franciákat. A vb után Totti egy évig gondolkodott, majd 2007-ben bejelentette a visszavonulását.
2008. július 17. csütörtök 19:12 - Hírextra
Marcello Lippi újboli kinevezését követően azonban megindultak a találgatások, hogy Totti és Alessandro Nesta is visszatér a nemzeti csapatba, és harcba száll a 2010-es vb-selejtezőkön. Nesta közleményben cáfolta, hogy ilyen tervei lennének, számára az olasz válogatott már egy "lezárt fejezet".

Totti ugyanakkor nem zárta ki a visszatérés lehetőségét. "Hogy visszatérek-e a nemzeti csapatba? Majd meglátjuk" - titokzatoskodott a 31 éves futballista.

Totti jelenleg azzal van elfoglalva, hogy minél előbb felgyógyuljon a sérüléséből, amelyet még áprilisban szedett össze a Livorno elleni összecsapáson. Az orvosok szerint a csatár már teljesen egészséges lesz augusztus végére, amikor a Roma az Internazionaléval találkozik az olasz Szuperkupa döntőjében.
Forrás: telesport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását