2024. április 20. - Tivadar

Új Guns N' Roses-szám és Bob Dylan-dal a Rock Band 2 játékban

A Guns N' Roses még meg sem jelent új albumáról és Bob Dylantől is lesz játszanivaló a Rock Band 2 videojátékban. A népszerű virtuális rockbandajáték Amerikában szeptemberben megjelenő tökéletesített változata összesen száz dal felvételét tartalmazza majd
2008. július 16. szerda 07:30 - Hírextra

Újítás, hogy további dalok is letölthetőek lesznek hozzá, és az eredeti változathoz már megvásárolt számokat minden további nélkül le lehet játszani vele.
A Guns tíz éve készülő, Chinese Democracy című, megjelenés előtt álló albumának egyik számát engedte át az új médiumnak, így a Shackler's Revenge éppen a Rock Band 2-n fog debütálni a BBC keddi jelentése szerint.


Az együttes utolsó albuma, a The Spagetti Incident? 1993-ban került a boltokba.
Dylantől a Tangled Up In Blue című számot adhatják majd elő a játékosok.
A videojáték a Harmonix, az Electronic Arts és az MTV Games közös vállalkozása.
"Megtiszteltetés, hogy olyan legendás művészek, mint az AC/DC, a Guns N' Roses, Bob Dylan és mások a Rock Band 2-t választották, mint új médiumot, amellyel számaik eljuthatnak a rajongóikhoz" - fogalmazott az MTV Games egyik illetékese.


Nagy-Britanniában a tavaly novemberben piacra dobott eredeti videojáték egyelőre csak Xbox 360-on hozzáférhető, de még idén megjelenik a Wii- és a Playstation 3-változat is - közölte a brit sajtóorgánum.


Alex Rigopulos, játékot kifejlesztő Harmonix egyik vezetője néhány napja hírügynökségi nyilatkozatában elmondta, hogy az új zenés játék megalkotásánál a korábbi tökéletesítése volt a fő szempont, és elsősorban a játékosok kéréseit vették figyelembe.
A Rock Bandet négyen játszhatják: gitárosból, basszusgitárosból, dobosból és énekesből álló bandát alapítva együtt adhatják elő a híres számokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását