2024. május 2. - Zsigmond

Medvék tépték szét

Két barnamedve széttépett egy férfit vasárnap a dél-ukrajnai Mikolajiv város állatkertjében, amikor a szerencsétlenül járt látogató ittas állapotban akarta fényképeztetni magát az állatokkal.
2008. július 13. vasárnap 16:46 - Hírextra
Az állatkert dolgozói megpróbálták megmenteni a medveházba beesett férfit. Amikor nem sikerült távolabb kergetniük az állatokat, akkor kenyeret, vízzel telt üvegeket és vödröket dobáltak be nekik, de ez sem járt eredménnyel - jelentette a kijevi liga.net internetes gazdasági hírügynökség.

A beszámoló szerint a medvék legalább negyedórán át dobálták áldozatukat összevissza a kerítésen belül, s csak a helyszínre érkező tűzoltóknak sikerült beszorítaniuk őket a ketrecükbe a rájuk irányított erős vízsugárral.

Azt eddig nem sikerült tisztázni, hogy a szerencsétlenül járt férfi hogyan került be a három méter magas kerítéssel és rácsokkal körülvett medveházba. Szemtanúk elmondása szerint a férfi ittas volt, és a medvékkel akarta lefényképeztetni magát, de beesett a kerítésen. Még nem sikerült megállapítani, hogy egyedül vagy - mint egyes szemtanúk állították - társasággal érkezett-e az állatkertbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását