2024. március 29. - Auguszta

Bibliai műsorokat sugárzó portál

Bibliai műsorokat sugárzó médium indult az interneten Életadó televízió címmel, amelynek már több mint 200 órányi programja van fenn a világhálón - tájékoztatott kedden az MTI megkeresésére Reisinger János irodalomtörténész, az adások felelős szerkesztője
2008. július 9. szerda 12:28 - Hírextra
Elmondása szerint a televízió honlapját 3-4 ezer ember látogatja havonta, tájékoztatásukra, illetve további propagandára műsorújságot is terveznek a közeljövőben.

 A médium nem részesül az egyházaknak adható állami támogatásból, alapítvány működteti, amelyet magánszemélyek, javarészt nyugdíjasok támogatnak. Évente 5-10 millió forintos költségvetésükből újabb előadásokat tesznek fel internetes oldalukra.

Reisinger János közölte: a bibliai tévének több műsorblokkja van. Ezek közül megemlítette a Látók, szóljatok! és A legszebb vonások című előadás-sorozatokat, amelyeket korábban egy másik csatorna sugárzott három éven keresztül.

Előbbi a Biblia mai embereknek szóló üzeneteit tartalmazza, utóbbi pedig arról szól, hogy a pozitív emberi jellemvonások hogyan járulhatnak hozzá konfliktusok megoldásához, végletes esetben akár az élet megmentéséhez is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását