2024. május 2. - Zsigmond

Átminősítés miatt csúszik az útátadás

A váti elkerülő út befejezésének határideje eredetileg július 31-e lett volna, ám késik a beruházás átadása, mert a három kilométeres útszakaszt időközben az M86-os gyorsforgalmú út részének minősítették át, ennek műszaki követelményei pedig sokkal szigor
2008. július 9. szerda 10:07 - Hírextra
Az eredeti elképzelésektől eltérően például két körforgalmi csomóponttal kell kibővíteni a beruházást. Az ehhez szükséges engedélyezési terveket már beadták a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy az eredetileg szükséges magas töltés már elkészült, melyet át kell alakítani, ki kell szélesíteni, hogy elférjen rajta a körforgalom.

Az már csak hab a tortán, hogy a módosított terv miatt a távközlési hálózat kiváltása is elkerülhetetlen. A sok módosítás miatt új szerződés készül a kivitelező és a beruházó között, ennek a szerződésnek az egyik pontja lesz a befejezési határidő, amely azonban ma még nem ismert - olvasható a lapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását