2023. szeptember 30. - Jeromos

Koronglövő EB

Az olimpiai induló Gerebics Roland a 11., míg a magyar csapat az ötödik helyen végzett dupla trapban a Nicosiában zajló koronglövő Európa-bajnokság első versenynapján.
2008. július 7. hétfő 15:42 - Hírextra
Vasvári Erzsébet szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta, az idén kiváló formában versenyző Gerebics 136 korongos eredménnyel zárta az alapversenyt, három találattal maradt le a hatos döntőről.

Bognár Richard 13. (135 korong), míg Palkovics András (126) 18. lett. "Rolandnál az volt most a kérdés, hogy a júniusi Világkupa-viadalokon mutatott kiváló formájából mennyi maradt benne.

Jó lett volna, ha döntőbe kerül, de nincs probléma, az olimpia a lényeg, most pedig egy kicsit pihennie kell. A csapatot sajnálom picit, mert akár dobogóra is kerülhetett volna" - nyilatkozott az MTI-nek a szakvezető.

Nicosiában legközelebb szerdán osztanak érmeket, méghozzá a női skeetben, melyben Igaly Diána és Pongrátz Bianka képviselik a magyar színeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását