2024. április 28. - Valéria

Gyurcsány a partnerségről

Gyurcsány Ferenc szerint nem kijátszani kell egymás ellen a korosztályokat, vagy például a vidéket és Budapestet, hanem tisztességes, igaz partnerségre van szükség, amit a kormány ajánl. A miniszterelnök erről egy nyugdíjasfórumon beszélt hétfőn a főváros
2008. június 30. hétfő 17:17 - Hírextra
A kormányfő azt mondta, partnerségben élhet egy család, egy falusi és egy városi közösség, és partnerségben épülhet a nemzet. Hozzátette: ehhez egyezségre van szükség a nemzedékek között, hogy mindenki részesülhessen az ország gyarapodásából.

A miniszterelnök becslése szerint ha nem a svájci indexálás alapján számítanák ki a nyugdíjakat, akkor most minden nyugdíjas egyharmaddal kevesebb juttatást kapna. Gyurcsány Ferenc - utalva Orbán Viktor Fidesz-elnöknek a színművészeti egyetemen zárt körben elmondott szavaira - kitért arra, hogy nem tudja, a Fidesz valóban a nyugdíjak befagyasztásáról akart-e beszélni, vagy ez csak felkészületlenség miatt hangzott el és utólag nem merik vállalni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását