2024. április 25. - Márk

Természetfilm-fesztivál

2008 augusztusában negyedik alkalommal kerül megrendezésre az elmúlt évek alatt rendkívül népszerűvé vált Csizmazia György Országos Természetfilm-fesztivál a Csongrád megyei kisközségben, Pusztaszeren.
2007. december 11. kedd 15:26 - Hírextra
A szervezők döntése alapján jövőre az államalapításunk ünnepét megelőző hétvégén, augusztus 15-e és 17-e között rendezik meg a negyedik Csizmazia György Országos Természetfilm-fesztivált, melynek – immár hagyományosan – a természeti szépségeiről ismert Csongrád megyei kisközség, Pusztaszer ad otthont. Az először 2005-ben bemutatkozott hiánypótló és hagyományteremtő rendezvény máig Magyarország egyetlen országos természetfilm-fesztiválja, ahol külön versenyeznek az amatőr és a professzionális természetfilmesek alkotásai. A rendezvény iránt érdeklődők 2008 januárjától a megújult www.pusztaszer.hu honlapon kaphatnak részletes tájékoztatást. A növények és állatok élete, a világ tájai, etűdök, vadászkultúra, életmód és környezetvédelem kategóriákban 2008. július 1-jéig lehet nevezni. A díjnyertes filmek 1 000 000 Ft összdíjazásban részesülnek.
Kiadó: Szeged Filmművészetéért Egyesület
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását