2024. április 18. - Andrea, Ilma

Pink Floyd és foci Eb egy este, egy helyen

Június 19-től már nem lehet hibázni, legalábbis a labdarúgó Európa-bajnokságon versenyben maradt csapatoknak. Ráadásul ezen a napon nyílik a Pont FM rádió nyári klubja, ahol rockzenével fűszerezhetjük a sportélményeket, az első estére maratoni Pink Floyd
2008. június 17. kedd 15:01 - Hírextra
Június 19-én indulnak a negyeddöntők a labdarúgó Európa-bajnokságon, és ezzel párhuzamosan nyit a Pont FM 88.1 rock és sport rádió nevével fémjelzett RockTó Cafe az Orcz-kertben, ahol kivetítőn nézheted a meccseket, ordíthatsz kedvenceidért, vagy kedvenceiddel a rock bulikon. Esetleg felváltva.

Júniusban nem az a legnagyobb kérdés, hogy mit csinálunk a nyári estéken: a programtervezés a legtöbb embernél a foci Eb- meccseivel kezdődik. Így a kérdés inkább az, hogy hol nézhetjük a legjobb környezetben. Ugyanez kicsit másképp igaz augusztusra is, csak ott a pekingi olimpiai játékokat izgulhatjuk végig kivetítő előtt, sok lelkes szurkolótárssal. Hiszen bármilyen izgalmas játék a futball Eb, az igazi az, mikor magyar sikerekért szoríthatunk. (Sajnos fociban erre mostanság kevés esélyünk van a rangos sporteseményeken.) Mindkét alkalomra kínál komplex megoldást a Pont FM rádió nyári klubja az Orczy kertben. Míg mostanában az óriáskivetítőn izgulhatunk kedvenc focicsapatunkért, és később az olimpián résztvevő magyar sportolókért, addig a hangfalakból szól a rock a tópart melletti klubban.

Június 19-én a RockTó Cafe Csónakházban, a Pont FM 88.1 nyári klubjában 8 órától kezdődnek a koncertek minden kedd, szerda és csütörtök este. Ezen a héten csütörtökön a Hit Rock zenekar lesz az este sztárvendége, akik 2 órás Pink Floyd szupershow-val készülnek a „nagy napra”. Arról, hogy mikor milyen fellépő szórakoztatja a zenére is vágyó közönséget, az együttesek listájáról és a koncertdátumokról itt találhattok bővebb információkat. A „friss” kínálatból említésre méltó a Hollywood Rose zenekar, akik hihetetlenül jól adják elő a Guns n Roses dalokat. Aki már látta és hallotta őket, azoknak nem kell ecsetelnem, akik meg nem, azok számára kiváló alkalom nyílik erre június 24-én, kedden.

Június 26-án, csütörtökön pedig este színpadra lép a 80-as és 90-es évek népszerű zenekara, a Géniusz együttes. 2006-ban kezdték újra a közös zenélést, új albumuk címe kifejezetten illik a tóparti helyszínhez: Ha-jó.

Csütörtökön nemcsak a portugál válogatott találkozik a Nationalelffel Bázelben, hanem a Pont FM Rocközön és a Partizán Bál közönsége is ezt teheti, igaz, utóbbiak Budapesten, az Orczy-kertben található RockTó Cafe Csónakházban egy fergeteges kétórás Pink Floyd show-val körítve a Hit Rock együttes tolmácsolásában.

És a nyár nem áll meg az Eb-döntő végeztével: további rockbulik várnak ránk az Orczy-kertben. Augusztusban újra indul a szurkolási láz: kezdődnek a pekingi olimpiai játékok, újra a kivetítőre merednek a tekintetek. És közben szól a rock.

A RockTó Cafe Csónakház programjaiért keresd a www.pontfm.hu és a www.rockto.hu weboldalakat! (Cím: VIII. kerület Orczy út 1. A 3-as metró Nagyvárad téri megállójánál)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását