2024. április 25. - Márk

Nincs igazgató a közterület-felügyelőknél

Eredménytelenné nyilvánította keddi rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés Városrendészeti Bizottsága a fővárosi közterület-felügyelet igazgatói posztjára kiírt pályázatot - tudta meg az MTI a zárt ülés részvevőitől.
2008. június 10. kedd 12:42 - Hírextra
A politikusok tájékoztatása szerint a bizottság nem döntött új pályázat kiírásáról, így továbbra is a márciusban megbízott igazgatóhelyettes irányítja a szervezetet.

A képviselők elmondták, hogy a pályázatra 11-en jelentkeztek, közülük korábban tizet hallgattak meg. A bizottság által megfelelőnek talált négy pályázót azonban nem elég jónak tartotta a főpolgármester által vezetett kabinet. A kinevezésben véleményezési jogkörrel rendelkező főpolgármester álláspontjára való tekintettel a szakbizottság végül is a döntés másodszori elhalasztása után, kedden eredménytelenné nyilvánította a pályázatot. Tiba Zsolt főjegyző korábban a kabinetülésen jelezte, hogy egy köztisztviselői pályázatot a kiíró bármikor eredménytelenné nyilváníthat.

Az MTI információi szerint a pályázat eredménytelenné nyilvánítását a hét MSZP-SZDSZ bizottsági tag támogatta, az ellenzékiek pedig tartózkodtak vagy nemmel voksoltak.

A posztra az előző igazgató, Barna Sándor év eleji elhalálozása miatt írtak ki pályázatot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását