2024. március 29. - Auguszta

Donatella 7 éves

A kis Donatella a szemünk előtt cseperedett fel. Bár olyan mintha tegnap lett volna, hogy elkészültek első babafotói, Kiszel Tünde kislánya bizony már iskolás. Hétvégén ünnepelte hetedik születésnapját.
2008. június 9. hétfő 16:30 - Hírextra
A kislány zsúrján a meghívott kisiskolásokon kívül újságírók is jelen voltak. 

- Hatalmas bulit szerveztem neki, egy játszóházban tartottuk a zsúrt. Eljött 25 gyerek, osztálytársak, ovis barátnők. Mindenki kapott pizzát, üdítőt és természetesen Donatellát megleptük egy nagy Barbie babás tortával is – mesélte Tünde az RTL Bulvárnak.

A kislány a barátaitól rengeteg mesekönyvet, plüssjátékot kapott. A büszke anyuka pedig elárulta, hogy egy kis hódoló egészen különleges ajándékot hozott az ünnepeltnek.

- Van egy kisfiú, akinek nagyon tetszik Donatella és a szimpátia kölcsönös. Tőle egy balettozó, forgó Barbie babát kapott. Szerencsére még nem pasizik komolyan a kislányom, de azért kacérkodik, huncutkodik a fiúkkal. Rájuk mosolyog, aztán elszalad.

A kislány szülinapja azért nem volt teljesen zártkörű, hiszen több újságíró is kíváncsi volt az ünnepeltre.

- Ez egy médiaesemény is, de azért elsősorban bensőséges ünneplést szerettünk volna. Voltak ott újságírók is, de a gyerekeket ez nem feszélyezte. Önfeledten játszottak, és felköszöntötték a kislányomat. Igaz, Donatella szülinapja igazából nem is most van, hanem július 2-án, csak azért tartottuk most a bulit, hogy még beleférjen az iskolai évzáró előtt.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását