2024. április 26. - Ervin

Jlo újra Moszkvában

Jennifer Lopez újra Moszkvában járt, s ezúttal sem sokat törődött azzal, hogy kivívja vendéglátói rokonszenvét. Ezúttal az MTV díjkiosztóján vett részt, és énekelt néhány számot. Útjára elkísérte férje, de kisbabáit otthon hagyta.
2008. június 7. szombat 14:40 - Hírextra

Előzőleg azzal örvendeztette meg a sajtó képviselőit, hogy magánrepülőgépe hajnali négykor készült leszállni Moszkvában, de az utolsó pillanatig fontolgatták, hogy melyik repülőtéren, ráadásul végül reggel hétkor érkezett meg. Moszkva ezt kellően meghálálta neki: tekintettel az időpontra, több mint két órát töltött a dugókban, mire végre a szállodájába ért.

Aztán az ünnepségen hiába várták a vörös szőnyeg mentén: egy hátsó bejáraton ment be, s még csak nem is a díjkiosztó kezdetén, hanem csak akkor, amikor színpadra kellett lépnie.
Az orosz hírességek azért ettől nem nagyon zavartatták magukat: a hölgyek felvonultatták részben több tízezer dolláros estélyijeiket, s külön óriási sikert aratott Gyima Bilan, az Eurovízió dalverseny győztese, aki Sztálin Odesszából külön e célra Moszkvába hozatott egykori Pobjeda autóján érkezett.

Jlónak nem valami jó a hírneve Oroszországban: a moszkvai magánbulikon csillagászati összegekért fellépő világsztárok közül ő állította fel a szemtelenség világrekordját. Telman Iszmajlov üzletember születésnapi buliján fellépve a szerződés szerinti 40 perc helyett mindössze 20 percet énekelt, aztán rendelni lehetett tőle számokat, de mindegyiket külön meg kellett neki fizetni, így a milliós gázsi mellé hamar összebazsevált még további 2,1 millió dollárt, s végül szemrebbenés nélkül fogadott el ajándékba egy másfél millió dollárt érő, briliánsokkal kirakott arany mikrofont.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását