2024. április 30. - Katalin, Kitti

Elképesztő! A dohánygyárak is figyelhetik Liptai Claudiát!

Havas nem érti, hogy Liptai miért volt együtt Gesztesivel. Ha Havas nem érti, akkor mi még kevésbé érthetjük. Magyarországon 10 millió 33 ezer állampolgár él, akik közül igen sokan - nem merünk saccolni - él házas kapcsolatban. Ebből a milliónyi házasságb
2009. január 28. szerda 12:59 - Hírextra
A feleség Liptai Claudia, a férj meg Gesztesi Károly.

A Bors megírta a frankót, azonban ha már Havas nem érti, hát mi se értjük. Például azt, hogy a sok Dzsenifer, Kevin, Vanessza után itt egy Claudia, így, cével. Ennyi erővel meggyőződésünk, hogy lehetett volna Chlaudya is. Bár ma már az ilyen apróságok sokaknak fel se tűnnek.

Havas Henrik egyébként konkrétan azt magyarázta, hogy nem érti, Liptai Chlaudya mit evett az urán, Gesztes Károlyon. Valami köze a „Tanár úrnak”? Esetleg ha már ország-világ előtt megy a perpatvar két "sztár" között, akkor gondolta, hogy magára is fröccsent egy keveset a rivaldafényből? A rivaldafény biztosan kifizetődő történet, hiszen annyi mindent lehet ma már eladni, hogy meg sem lepődünk azon, hogy Havas a bulvárlapok címlapjáról figyel az arcunkba. Azon sem lepődünk meg, hogy két "celeb" szánalmas párkapcsolati agóniájának kapcsán bolhából elefántot csinálni, a jelentéktelent felfújni olyan magyaros. Hungaricum.

Részünkről inkább az a kérdés, hogy kit érint a haverokon, az aktfotósokon, a dohánygyárakon és a bankszámlavezető bankon kívül az, hogy a Chlaudya mit kajált Gesztesin. (Azt saccoljuk, hogy a szimpátia elmúlása, azaz a magánéleti gondok, valamint a rivaldafény okozta stressz és érzelmi feldúltság növeli a dohányfogyasztást is.)

Tegnap Budapesten volt a Nabucco-csúcs. Tudunk róla?
Forrás: Hírextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását