2024. április 19. - Emma

Tóth Gabi durván besértődött

Nem jelölték díjra Tóth Gabit, s ezét komolyan bevágta a durcát: felállt, majd dühösen elviharzott. Kedden tartották a VIVA Comet sajtótájékoztatóját. Itt hirdették ki többek között a legjobb női előadók névsorát. A volt megasztáros hölgy kiakadt, mikor nem hallotta a nevét.
2010. május 5. szerda 12:59 - HírExtra
„Sajna nem jelöltek a Cometen, szóval kicsit befordultam. Megértéseteket köszi, mert most eltűnök picit. :( nagy ölelés skacok! Megyek, sétálgatok, és gondolkodom, hogy mit kell tennem az életemben!?! :(” – tette közzé mikroblogján.

Puskás Peti is csalódott

„Kicsit kellemetlen érzés volt, amikor nem hallottam a nevemet a legjobb férfi előadók jelöltjei között, de nem dől össze a világ. A gálán azért fellépek, és négy színházi bemutatóm is lesz a közeljövőben” – mondta el a Borsnak Peti.

Mint ezekből már kiderülhetett az összesereglett zenészek csak a helyszínen tudták meg, hogy jelöltek vagy csak fellépők lesznek a június 17-i gálán. A nomináltak névsorolvasása előtt még Tóth Gabi is büszkén pózolt barátja oldalán, de arcára fagyott a mosoly, amikor Ada bejelentette, hogy idén Barbee, Bartók Eszter, Hien, Lola és Noémi Virág küzd a legjobb női előadónak járó Comet-gömbért. Ekkor Gabi idegesen felpattant, és feldúltan kivonult az elegáns hotel terméből.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását