2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Polgármester választás Gellénházán

Polgármestert választanak vasárnap Gellénházán, miután február 21-én indoklás nélkül lemondott Gellén Endre, a község addigi vezetője - tájékoztatta Szemes Róbert, a település jegyzője az MTI-t pénteken.
2008. június 6. péntek 15:36 - Hírextra
Az időközi választáson a mintegy 1.700 lakosú település 1.397 választásra jogosult állampolgára adhatja le voksát az egyetlen jelöltre, Tóth Mártonnéra, Gellénháza jelenlegi alpolgármesterére.

Tóth Mártonné független jelöltként indul a választáson, tisztségét - elődjéhez hasonlóan - megválasztása esetén tiszteletdíjasként látja el.

Szemes Róbert elmondta, hogy egyetlen szavazat is elegendő Tóth Mártonné megválasztásához, aki az induláshoz szükséges ajánlószelvények több mint ötszörösét adta le a választási irodának.

Gellén Endre hat évig volt Gellénháza polgármestere. 2002-ben és 2006-ban független jelöltként, jelentős fölénnyel nyerte meg a helyhatósági választást: mindkét alkalommal megszerezte az érvényes szavazatok több mint hatvan százalékát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását