2024. április 24. - György

Kóka dalra fakadt

Mivel nem tudta prózába önteni, dalszövegben fogalmazta meg érzéseit pártjáról és annak jövőjéről Kóka János, az SZDSZ elnöke - írta a keddi Magyar Hírlap. A lap megfogalmazása szerint az elsősorban párttársaknak és "barátoknak" ajánlott nótában a Csipker
2008. június 3. kedd 08:14 - Hírextra
"A dalból azt is megtudhatjuk, hogy Kókának szép kék a szíve, és bár mindenki mindent megígér, csak az igazmondó SZDSZ-nek szabad hinni - olvasható a cikkben, amely arra is kitér, hogy a dal meghallgatható Kóka János honlapján, ahonnan akár csengőhangként is letölthető.

Az SZDSZ elnökének honlapján a Hírek menüpontban elsőként megtalálható szöveg kedden Kóka János levele volt, amelyen a Kék a szíve című dalt ajánlotta az SZDSZ tagjainak figyelmébe.

A dal kilenc különböző verziója - lassú változat, gyors változat, öt különböző csengőhang és két különböző karaokekíséret - elé írt pártelnöki bevezető így fogalmaz: "Kedves Barátom! Sokszor sok helyen kifejtettem, hogy mit gondolok az SZDSZ jövőjéről: Független, önálló SZDSZ-t szeretnék! Azt, hogy mit érzek az SZDSZ-szel kapcsolatban, nehezen tudtam elmondani. Néhány hete engem támogató tagtársaink megkerestek egy dal tervével. Itt megtalálod a munka eredményét. Nagyon köszönöm nekik, hogy közösen dolgozhattunk. Azt hiszem, ebben a dalban sok minden benne van abból, amit az SZDSZ-szel kapcsolatban érzek. Kóka János."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását