2024. április 20. - Tivadar

Kéri László nem kommentált

A Magyar Nemzet szerint a Kossuth Rádió hétfő déli hírműsora a valóságostól eltérő felvezetéssel adta közre Kéri László szavait, s ezt vette át a Népszabadság is.
2008. május 28. szerda 11:33 - Hírextra
"Nem biztos, hogy titkosszolgálati módszerekkel, de egészen biztosan lehallgatták valakik Orbán Viktor előadását április 30-án. Ezt állítja Kéri László, a beszélgetés szervezője" - fogalmaztak a Déli Krónikában a Kérivel készített interjút felkonferálva. A lap szerint a politológus azonban nem ezt mondta, hanem továbbra is kitartott amellett, hogy Orbán Viktor előadásáról titkosszolgálati eszközökkel készítettek hangfelvételt a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.

A Krónika és a Népszabadság azon állítására, miszerint Kéri László elmondta nekik, hogy nem nyilatkozott a Magyar Nemzetnek, a lap leírja: Gyöngyösön egy pincénél - ahol egy nagy társaságnak tartottak borkóstolót - találták meg a politológust. Kéri "felindultan fogadta a kérdéseket, és a társaság figyelmét is magára vonva fennhangon válaszolt", az előadás tartalmáról semmit sem volt hajlandó közölni. A rendezvény "körülményeiről már többet elárult", s végül "hozzájárult, ahhoz, hogy az általa elmondottakat közreadjuk a Magyar Nemzetben".

Kéri László az MTI megkeresésére nem kívánta kommentálni a fentieket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását