2024. május 3. - Tímea, Irma

Leona Lewis-t eljegyezték

Az énekesnő ujján sokatmondó gyémátgyűrű ragyogott egy partin. A szemfüles fotósok előtt semmi sem marad rejtve. Nemrég Leona Lewis lepleződött le. Az énekesnőnek különös gyémántgyűrű díszelgett az ujján a minap, és az újságok rögtön arra következtettek,
2008. május 28. szerda 11:30 - Hírextra
Leona és barátja, Lou Al-Chamaa már nagyon régóta ismerik egymást, hiszen az énekesnő 11 éves volt, amikor találkozott a fiúval. Jelenleg Hackney-ban élnek, egy közös házban. A hír, hogy eljegyezték egymást, már tavaly novemberben felröppent, akkor tagadták az értesüléseket. Leona ugyanakkor megjegyezte, hogy ha házasságra kerülne sor, akkor egészen biztosan Lou Al-Chamaa-t választaná.

– Lou és én nagyon jó barátok vagyunk, és szerintem ez a legfontosabb dolog, na és az, hogy tudunk együtt nevetni – nyilatkozta Leona. Az ifjú, ám rendkívül tehetséges énekesnőre egyébként az angol Megasztárban figyeltek fel, amit Leona meg is nyert.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását