2024. április 20. - Tivadar

Csézyre büszke szülővárosa

Mezőkövesd az elmúlt hétvégén megköszönte Csézynek az Eurovíziós Dalfesztiválon nyújtott teljesítményét, a matyófőváros lakói, vezetői gratuláltak neki, és bár nem jutott be a verseny döntőjébe, de szülővárosa minden polgára büszke rá - mondta Szabó Gerge
2008. május 26. hétfő 16:06 - Hírextra
Karaokéval, sztárvendégekkel színesített Csézy-estet szerveztek az elmúlt hétvégén Mezőkövesden, de nem csak a mezőkövesdieknek. Csézy - Csézi Erzsébet, a mezőkövesdieknek Böbe - belgrádi élményeiről, a versenyről beszélt. Annak ellenére, hogy nem jutott be a dalverseny döntőjébe, százak vártak rá, köszöntötték a városi sportcsarnokban.

Az énekesnőnek gratulált Tállai András polgármester is, aki elmondtal, hogy a város büszke rá, Mezőkövesd köszöni, hogy belgrádi szereplésével öregbítette a település hírnevét.

Csézy korábban azt mondta: nem szeretne újra az Eurovíziós Dalversenyen indulni, azt ugyanakkor egyelőre nem tudja, hogy miképp befolyásolja a karrierjét az, hogy részt vett ezen a rendezvényen.
Holnaptól ugyanúgy dolgozom tovább mint eddig - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását