2019. december 14. - Szilárda

Hol töltődtek fel a sztárok a VB előtt?

Cristiano Ronaldo, Messi, Casillas és Gerrard is szakított időt a pihenésre a focivébé előtt.
2010. június 10. csütörtök 14:26 - Ács Noémi

Június 11-én kezdetét veszi a 2010-es Labdarúgó Világbajnokság, amely idén a Dél-afrikai Köztársaságban kerül megrendezésre. A Bajnokok Ligája és a bajnokságok vége után nem sok idejük maradt a focistáknak a kikapcsolódásra, hiszen szinte azonnal elkezdődtek az edzőtáborok. Azonban a legnagyobb klasszisoknak is sikerült néhány napra elszakadni a kötelezettségektől és kipihenni az előző szezon fáradalmait.

Steven Gerarrd és felesége, Alex Curran Dubaiba szökött a kíváncsi szemek elől, míg Iker Casillas, a Real Madrid sztárja Spanyolországban maradt. A kapus néhány napot barátnőjével, Sara Carboneroval töltött Ávilaban, ahol meglátogatták a hálóőr nagyszüleit is.

Élményparkban az aranyláb

Cesc Fabregas-szal és Lionel Messivel a PortAventura élményparkban találkozhattak az arra járók. Fabregas a park fennállásának tizenötödik évfordulójának alkalmából megrendezett ünnepségre volt hivatalos, míg az FC Barcelona gólvágója családjával szeretett volna egy kicsit szórakozni, de a rajongók hadától mozdulni sem tudott. Messi azonban készségesen állt a fanok rendelkezésére és lelkesen osztogatta az aláírásokat.

 A hölgyek nagy kedvence, Cristiano Ronaldo szokás szerint a tengerparti pihenést választotta és már az első szabadnapján Korzika szigetére repült. A Real Madrid kiválósága természetesen nem egyedül múlatta az időt, az idei nyaralásra Irina Shayk, orosz fehérneműmodell kísérte el a portugál csillagot. Ronaldo és Irina öt napot töltöttek a luxus-yachton, ahol a pletykák szerint nem csak a vízi sportok kipróbálása közben kerültek közel egymáshoz.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását